Advocaten

Advocaten

mr. S.C. (Stefan) van Paridon

mr. S.C. (Stefan) van Paridon

Advocaat

Mr. Van Paridon is sinds zijn beëdiging in 2008 werkzaam in de frontlinie van de Nederlandse advocatuur. Inmiddels heeft hij als advocaat zeer ruime ervaring opgedaan in complexe en omvangrijke strafzaken op allerlei gebieden. Ook het vreemdelingenrecht, arbeidsrecht, bestuursrecht, civiele recht en jeugdrecht is hem door zijn jarenlange ervaring niet onbekend. Mr. Van Paridon heeft letterlijk bij elk rechtscollege in Nederland meerdere procedures gevoerd waardoor geen rechtscollege hem nieuw of onbekend is.

Onverschrokkenheid en een niet aflatende werklust zijn typerend voor mr. Van Paridon. Opgeven is er bij hem niet bij.  Met ongekende Rotterdamse mentaliteit pakt hij een zaak aan en gaat vol voor de belangen en rechten van cliënten.

Mr. Van Paridon wordt door de media met regelmaat gevraagd om zowel voor als achter de schermen zijn mening te geven over maatschappelijke juridische kwesties.

mevr. mr. J.J.E. (Jitske) Stout

mevr. mr. J.J.E. (Jitske) Stout

Advocaat

Mr. Stout is sinds haar beëdiging eind 2015 werkzaam in de Rotterdamse advocatuur. Voor haar beëdiging was zij werkzaam als griffier bij de strafgriffie van de Rotterdamse rechtbank en heeft daar kennis opgedaan die zij in haar dagelijkse praktijk goed kan gebruiken. Inmiddels heeft zij in de advocatuur ruime ervaring opgebouwd door de behandeling van een groot aantal strafzaken, bestuurszaken en civiele zaken op voornamelijk het gebied van huurkwesties.

Haar optreden kenmerkt zich door een grote mate van betrokkenheid en inzet bij de belangen en rechten van cliënten. Mr. Stout zet zich compromisloos in voor elke zaak.  Om die reden krijgt ieder juridisch probleem, klein of groot, bij mr. Stout de aandacht en toewijding die het verdient.

T.M.R. (Timothy) van Weissenbruch (LL.B.)

T.M.R. (Timothy) van Weissenbruch (LL.B.)

Jurist

De heer Van Weissenbruch is als juridisch medeweker sinds 2013 werkzaam in de advocatuur en inmiddels als jurist aan ons kantoor verbonden. Door zijn inmiddels jarenlange ervaring kunnen de advocaten echt op hem bouwen. Door zijn vele capaciteiten, zijn inzet en betrokkenheid is de heer Van Weissenbruch een volwaardig lid van ons team en niet slechts ondersteuning voor het team.

Naast zijn fulltime werkzaamheden voor ons kantoor studeert hij rechten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met uiteindelijk als doel om als advocaat onderdeel te zijn van het team.